2016. április 13., szerda

Banánpalacsinta



Glutén-, laktóz-, kazeinmentes, és nincs benne hozzáadott cukor!!!Átment a vizsgán!
A lányaim specialitása. Egyszerű, 2 hozzávalós. Finom! Nem szaporítom a szót, írom is!

HOZZÁVALÓK:

 1 személyre
·         1 szép sárga, de nem túl érett banán
·         1 egész tojás
+ egy ici-pici só, de el is hagyható

ELKÉSZÍTÉSE:
1.       A hozzávalókat villával pépesre dolgozzuk. Ha több személynek, illetve nagyobb adagot készítünk, akkor érdemes bevetni a turmixgépet.
2.       Serpenyőt forrósítunk egy kis csepp olajjal, majd egy adag masszát beleöntünk, és a palacsintákhoz méltó és illő módon mindkét oldaláról megsütjük.
 Eddig még csak 10 cm-es átmérőjű miniserpenyőben készítettük.Kb.6-8 darab lesz belőle. Nagyon kis helyesek, mondhatnám, cukik és finomak lettek… na és persze sokkal egészségesebb, mint a fehér lisztes rokonaik. De ezt sem szabad túlzásba vinni!

Egészségünkre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése